Daikin lanceert revolutionaire BLUEVOLUTION-reeks.

De nieuwe Bluevolution-reeks ziet er goed uit, maakt handig gebruik van de technologie en is ontworpen voor een maximale gebruiksvriendelijkheid en lage gebruikskosten, terwijl er een gezond binnenklimaat gecreëerd wordt. De modellen van 2018 bevatten de nieuwe Daikin Emura op basis van het prijswinnende design van de voorgangers en een volledig nieuwe FTXM binnen- en Multi-buitenreeks.

Krijg meer met minder energieverbruik

De 2016 nieuwe Bluevolution-reeks is ontworpen door Daikin in Europa voor Europees gebruik en is geclassificeerd tot A+++ voor een maximaal energierendement bij het verwarmen en koelen. Alle modellen zijn geoptimaliseerd voor seizoensgebonden energierendement, waarbij rekening is gehouden met de lokale klimaatzones en seizoensgebonden temperatuurverschillen gedurende het jaar, voor het leveren van verdere energiebesparingen door automatische systeemaanpassingen.

Baanbrekend design

Met een vrijwel stille werking bevat de nieuwe Bluevolution-reeks de meest recente ontwikkelingen op het gebied van klimaatregelingstechnologie: Intelligente oogsensoren passen de luchtstroom automatisch aan voor minder tocht en verminderen de output in ongebruikte ruimten om energie te besparen, terwijl de 3D luchtstroom gelijkmatige temperaturen biedt in de gehele ruimte voor een optimaal comfort.

Uw huis blijft gezond en veilig

De nieuwe FTXM split binnenreeks bevat de meest recente Flash Streamer technologie van Daikin die gebruik maakt van elektronen op hoge snelheid om allergenen, geurtjes en bacteriën te zuiveren, zonder schimmels en virussen te verzamelen, en waarbij schonere lucht binnen 10 minuten wordt geleverd - drie en een half keer sneller dan bij natuurlijke ventilatie (zoals bewezen in onafhankelijke testen*). Deze technologie is ook beschikbaar als onderdeel van de Ururu Sarara, het vlaggenschip parensplitsysteem van Daikin.

Slimme bediening

Voor multi split is er een bediening mogelijk tot vijf units vanaf één enkel gecentraliseerd systeem, met een verbonden bediening of een draadloze bediening via een optionele

 app waardoor op afstand aanpassingen kunnen worden uitgevoerd. Er kunnen units worden toegewezen aan individuele zones en er kunnen aan de hand van het energieverbruik gebruikspatronen van de ruimte worden weergeven om energie te besparen en het energieverbruik te bewaken voor het verwarmen en koelen. Dezelfde bediening is ook beschikbaar voor de parensplit-reeks.

Een breed assortiment van producten op basis van minder GWP koudemiddel

Als nummer één op het gebied van de HVAC-productie, is Daikin pro-actief geweest bij het ontwikkelen van airconditioningsystemen die minder invloed op het milieu hebben, waarbij de keuze van koudemiddel een belangrijke factor is bij de drijfveer om de opwarming van de aarde te verminderen. De nieuwe 2016 Bluevolution-reeks maakt gebruik van R-32 koudemiddel, een milieuvriendelijker alternatief die huiseigenaren een betaalbaar comfort en een maximale prestatie biedt. Het is veilig om te hanteren, voldoet al volledig aan de nieuwe Europese regelgeving omtrent het gebruik van koudemiddelen in residentiële airconditioningsystemen die geïntroduceerd zal worden in 2025.

Na de introductie in 2013 van de Ururu Sarara, de eerste residentiële lucht-lucht warmtepomp in Europa met R-32 koudemiddel, leidt Daikin Europe de markt dankzij de nieuwe Daikin Emura en FTXM-modellen; Daikin Europe biedt de Europese klanten het grootste assortiment van meer milieuvriendelijke en energiezuinige residentiële airconditioners.

Waarom wachten op efficiënt comfort in uw huis?

Installatie van de nieuwe reeks kan eenvoudig worden uitgevoerd zonder de bestaande leidingen te vervangen. Vervanging van oudere systemen met R-22, R407c of R410a koudemiddelen is ook mogelijk door een gekwalificeerde installateur.

De nieuwe systemen zullen vanaf volgend jaar geleidelijk worden gelanceerd, waarbij de volledige reeks beschikbaar is vanaf maart 2016 voor huiseigenaren.

 

© Van Kempen Airco-Centre - Disclaimer - Privacy statement - Sitemap