Nieuws

Showroom tijdelijk gesloten

We merken dat het steeds warmer wordt in Nederland, ook blijven we deze zomer zoveel mogelijk thuis vanwege Covid-19.
Met meer zonuren merken we ook dat de aanvragen voor een airco blijven stijgen, hier zijn we natuurlijk erg blij mee.

Echter hebben wij vanwege Corona de bezoeken in onze showroom moeten stoppen.
De showroom wordt namelijk tevens gebruikt als kantoor.

Verder doen wij ons best om iedereen zo snel mogelijk te woord te staan en aanvragen in behandeling te nemen.
Hier zullen wij ons momenteel dan ook volledig op richten.

Daikin Award 2019

Ook dit jaar "13 december 2019" doen wij "Van Kempen" weer mee met de Daikin Award.

Dit jaar is dit met Smart Buildings "Dingeman Hoek Groep"

Het resultaat is een zeer comfortabel en duurzaam gebouw met een groot kantoren deel met zeer lage energiekosten.
(Nagenoeg energieneutraal) Middels de uitgebreide regeling kan het volledige systeem geregeld en gemonitord worden, zowel in kantoor, als van afstand. In het pand is een totaalconcept van Daikin gemonteerd bestaande uit:

Van Kempen Airco-Centre is met het project PeoplePower te Veenendaal genomineerd in de categorie Smart Buildings!

Hiermee zijn PeoplePower en Van Kempen Airco-Centre door Daikin in de schijnwerpers gezet met dit innovatieve en duurzame project.

Zeer trots zijn wij op dit project!

14 December 2018 heeft de awardshow plaats gevonden. Jammer genoeg zijn wij op een paar punten na net geen winnaar geworden van deze awardshow.

Cold today. Cold tomorrow.

Een koel- of klimaatinstallatie van Van Kempen waar u op kunt vertrouwen!

Een volledig nieuwe verbeterde Split-range in koudemiddel R-32 voor 2018.

De toekomst vraagt om koudemiddelen met een lagere impact op het milieu. In 2020 vraagt het EU-beleid om 20% vermindering van uitstoot van broeikaseffecten. Alle sectoren moeten hun steentje bijdragen, dus ook de sectoren waarin F‑gassen worden gebruikt. Daikin neemt hierin het voortouw met het meest energiezuinige product programma met de laagste milieu-impact. Na de introductie van de Emura en de Ururu Sarara, de eerste R‑32 Split-wandmodellen, komt er een uitbreiding op het R-32 product programma met wandmodellen en multi-split met betere rendementen.

Daikin lanceert revolutionaire BLUEVOLUTION-reeks.

De meest recente generatie van klimaatregelingssystemen voor thuis is schoon, stil en energiezuinig.

Combineer duurzaamheid met het beste werkklimaat.

Steeds meer bouwprojecten in Europa worden duurzaam ontwikkeld. Vanaf 2015 moeten de meeste bouwprojecten in Europa ecologisch duurzaam zijn. 93% van alle bouwondernemingen en investeerders vindt een milieucertificaat belangrijk. BREEAM is hét instrument om integraal de duurzaamheid van nieuwe en bestaande gebouwen meetbaar te maken en te beoordelen. En Van Kempen Airco-Centre is dé HVAC-R partner om uw BREEAM- en andere milieudoelstellingen te behalen.

Altijd alles onder controle.

Energie besparen en altijd verzekerd zijn van een comfortabel binnenklimaat. Dat kan met de combinatie van de Daikin Online Controller app en de plug & play Wifi-kit. U kunt uw airconditioner overal bedienen, waar u maar bent, zolang u maar over een internetverbinding beschikt. Zo bent u altijd verzekerd van een optimale klimaatregeling en kunt u maximaal besparen op uw energiekosten.

Keep looking, you'll never find me.

Met de introductie van de VRV IV i‑ en S‑series zet Daikin opnieuw de innovatieve standaard. De nieuwe VRV IV S‑serie is vanaf nu beschikbaar en de VRV IV i‑serie vanaf eind deze maand. De Daikin VRV IV S‑serie Compact is klein én krachtig, heeft een hoog seizoensrendement en voldoet aan alle bouw- en geluidsnormen. Binnen de VRV IV S-serie zijn modellen beschikbaar van 4 tot 12 pk. De VRV IV i‑serie is een unieke oplossing voor installaties waar een volledig onzichtbare oplossing gewenst is. Het systeem wordt binnen geïnstalleerd, waardoor alleen de luchtroosters zichtbaar zijn. Ideaal voor kleine ruimtes en stadslocaties.

Nieuw: Daikin-Intergas hybride warmtepomp!


De Daikin-Intergas hybride warmtepomp is dé totaaloplossing voor zowel verwarming als warm tapwater.Hoge energiekosten en nieuwe Europese wetgeving op het gebied van energieverbruik vragen om een duurzaam, efficiënt verwarmingssysteem dat minder energie verbruikt gekoppeld aan een lagere CO2 uitstoot. De Daikin-Intergas hybride warmtepomp is dé totaaloplossing voor zowel verwarming als warm tapwater. Nu te bestellen bij Airco Centre Tiel!

Pagina's

© Van Kempen Airco-Centre - Disclaimer - Privacy statement - Sitemap