Mead Johnson Nutrition Nijmegen

Klimatiseren en ventileren QC Lab en BIB Roof Office.

Mead Johnson is één van de grootste fabrikanten van zuigelingenvoeding ter wereld. In meer dan 110 landen over de hele wereld, zijn de voedingen van Mead Johnson verkrijgbaar. In Nederland bestaat het assortiment uit standaard zuigelingenvoedingen en uit voedingen voor zuigelingen met voedingsproblemen:
Koemelkallergie (KMA);
Spuugproblemen;
Krampjes;
Eczeem.

Over de gehele wereld doet Mead Johnson omvangrijke onderzoeken, waarmee wordt bijgedragen aan nieuwe ontwikkelingen op het gebied van zuigelingenvoeding. Wij kunnen zo een innovatief en hoogwaardig kwalitatief aanbod van onze voedingen bieden.
Uiteindelijk gaat het om de voeding voor uw baby en daarvoor is alleen het beste goed genoeg.

BiB Roof Office:

Werkzaam in deze ruimte zijn 20 personen, verse luchtvoorziening in deze ruimte is zeker van belang. Men heeft daarom gekozen voor een WTW ventilatie unit. Deze unit heeft een hoogwaardige EU5 filter voor filtering van de toevoerlucht en een hoog rendement warmte terugwinning. Voor het klimatiseren is er gekozen voor één Daikin Multi-splitsysteem warmte inverter 5,0 kW met 4 wandmodellen.

QC Lab:

Werkzaam in deze ruimte zijn 7 personen, verse luchtvoorziening in deze ruimte is van belang. Men heeft net als in de BIB Roof Office gekozen voor een WTW ventilatie unit. Voor het klimatiseren is er gekozen voor één Daikin Multi-splitsysteem warmtepomp inverter 6,8 kW met 2 wandmodellen en 1plafond inbouwmodel voor optimale luchtverdeling en comfort!

 

 

 

© Van Kempen Airco-Centre - Disclaimer - Privacy statement - Sitemap